Home » » ngarit song

ngarit song

Posted by Yohanes Rismanto
langit biru, Updated at: 1:20:00 AM

Posted by Yohanes Rismanto on Monday, June 22, 2015

Noto ati malih
Mbeto arit teng wono
Ngaso saking ngomah
Lan katah pikiran
Lempit lempit impen
Kabeh mboten kelingan
Nopo malih mriki niki

Mboten wonten malih 
Ingkang marai asik
Mboten wonten roso ngangeni
Nembe nembe mawon
Mboten kados rumiyen
Enggal tangi enggal ngrumput

Ref; niku godong teki
Sing sae kali andra
Tambah suket alas
Pun angsal
Mangkih wangsul malih
Mugi pun tambah padang
Nyambut damel maleh

Share This Post :

0 komentar:

 
Copyright © 2015 langit biru. All Rights Reserved
Template Johny Wuss Responsive by Creating Website and CB Design